Over Bernadette en contact

2017-09-20 Bernadette van de LaakPassie, plezier, prestatie én inspiratie zijn de kernwoorden van de wijze waarop ik werk. Dat vormt de basis voor alles wat ik doe. Mijn ambitie binnen het mijn vak is puur gebaseerd op mijn drive het beste uit de organisatie te halen met de mensen die de organisatie vormen. Dan merk je het verschil in de dagelijkse praktijk op de werkvloer.

Om dat te delen heb ik (naast een aantal publicaties) het boek Passie, Energie, Prestatie geschreven. Als mensen op een inspirerende manier kunnen werken, haal je het beste uit deze mensen én de organisatie naar boven.

Mailen of bellen

Mijn boek Passie, energie, prestatie gaat over de kracht van werken met bevlogenheid. Er wordt ingegaan op wat bevlogenheid is en hoe het werkt. Zowel managers als medewerkers krijgen inzicht in hoe zij zelf gericht kunnen werken aan het behouden en vergroten van passie en energie in het werk.

Coaching helpt bij het maken van eigen weloverwogen keuzes in de richting waar iemand op wilt gaan. Ik ondersteun mensen en organisaties om deze richting te vinden en het gekozen doel te bereiken. Ik ben geregistreerd coach en heb ruime ervaring in loopbaancoaching en outplacementtrajecten, evenals personal coaching en re-integratie. Daarnaast ben ik gecertificeerd vitaliteitscoach en Master NLP.

Naast mijn werk en mijn gezin schilder ik graag. De afbeeldingen op mijn website zijn allemaal van eigen hand. Ook ben ik een bevlogen Spinning instructeur op diverse sportscholen.

je kunt me ook vinden op Linkedin

 

Eén gedachte over “Over Bernadette en contact”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *